Kontentek az elmúlt pár hétből

Három videót hozok nektek így vasárnap estére. Nem új tartalom egyik sem, azonban könnyen el lehetett siklani felette, ha valaki nem ült napi szinten az internet közelében. Elsőként David Frost beszélget Julian Assange-zsal a WikiLeaks-ről, titkokról és egyebekről. Angol nyelvű, 24 perces interjú.

Ha ez megvan, akkor jöhet egy kis levezető.

Emlékszünk még az izlandi imázsfilmre, ugye? Aki nem, az pótolja, mert fantasztikus hangulatú lett, s azóta a visszamérésekből kiderült: hatásos is. 2010 végén Magyarország is  előrukkolt egy hasonlóval:

Reméljük, hogy nekünk is bejön.

Az “Agyunk teljes leépítéséért” program keretében most labdázzunk egyet egy Subcoccinella vigintiquatuor punctataval. Erősen opcionális kontent.

Kontentek az elmúlt pár hétből” bejegyzéshez ozzászólás

  1. A második video (és youtube-kommentjei) kapcsán költöttem is gyorsan egy álbuddhista szöveget:A Magasztos szólt: "Tanítványok! Az nem jut az Üdvösségre, aki szerint a második videó jót tesz a magyar országimázsnak, és végre készül ilyen Magyarországról is. De tanítványok! Az nem jut az üdvösségre, aki szerint a második videó egy provinciális, kényszeresen öndokumentáló kis ország nagyjából sikerült népszerűsítő videója." Tudom, hogy ez nem vicces, de gondoltam, MA SZABAD.

Hozzá szabad szólni:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s