Az új Grund

Még közel sincs minden kész az új Grundon, de azért azt már látom, hogy a legjobb megoldást választottuk, amikor a posterousra helyeztük át az egészet. A többi szerkesztő bizonyára látja, hogy a fontosabbnak tartott régi posztjaimat folyamatosan töltögetem fel ide, ugyanis a régi wordpress tartalom importálása megoldhatatlan feladat 2010-ben. Vagy mi vagyunk a bénák, de inkább nem.

Nagyon jó, hogy egy rendkívül egyszerű szerkesztői felületet kaptunk, ahova csak bedobálom a tartalmat, és néhány klikkelés után minden pontosan úgy néz ki, ahogy elterveztem. Nagyon jó, hogy nem kell plugin-okat bütykölni, külön feltöltögetni a dolgokat és linkeket keresgélni. Minden flottul megy. Azt is imádom, hogy ha úgy tartja kedvem, akkor emailben írom meg az egészet. És kész.

Olvasói oldalról is sok mindennek lehet örülni. Például sokkal nagyobb méret képeket is fel lehet tenni, sokkal problémamentesebb videot vagy hangot beágyazni, és valószínűleg több tartalom is kerül fel. Hiszen a szerkesztők végre nem egy nagy mammutot (ez volt a wp admin felülete) taszigálnak szabadidejükben, hanem egy friss, letisztult felületen pötyögik be a dolgokat.

I ♥ Posterous. 

Köszönjük minden olvasónknak, hogy van, azaz nektek, hogy vagytok. 

-g-

Hírdetés

Az új Grund” bejegyzéshez ozzászólás

  1. <html><body bgcolor="#FFFFFF"><div>Mondjuk meg mielott athoztuk, voltak itt is gondok. Pl. valaki dosolta a regi szerveruket, amit ok kivarassal oldottak meg es koltozessel. Ergo aki a domainjeben nem akarta atirni a rekordjat az uj ip cimre, annak masfel napig nem ment az oldala. Remelhetoleg gyerekbetegseg volt es csinaltak ra valami balancert vagy failovert.<br><br></div></body></html>

  2. <p>szerencsere nekem ilyen gondom nem volt, mert a nulladol kezdtem a posterous blogomat</p>

  3. A legjobb az volt, amikor beírtam Istinek, hogy "miért nem váltunk át egyszerűen posterousra?", akkor visszaírt, hogy "váltsunk". Előtte évekig tervezgettük, mi legyen. Tuti, hogy előtte ő vetette fel a posteroust, de szerintem én akkor még nem értettem ezt.

  4. Azt hiszem, a legnagyobb problémánk egyelőre tényleg az, hogy láthatóvá kéne tenni a legfrissebb kommenteket, mert így nehéz beszélgetni.

  5. <html><body bgcolor="#FFFFFF"><div>Egyelore nem volt tervben, ugyis emailt kap rola, akit erdekel az adott poszt/tema. Egyebkent van a hozzaszolasokhoz kulon rss feed?<br><br></div></body></html>

Hozzá szabad szólni:

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s